Stel cookie voorkeur in

Onderbouw 2: Anne-Will en Jennifer

Even voorstellen: Anne Will

Hallo, ik ben Anne-Will

Na de PABO heb ik gekozen voor het Montessorionderwijs. Het principe van meerdere leerjaren in een groep, het mooie materiaal, de zorg voor je omgeving en de vrijheid in gebondenheid passen goed bij mij als persoon. In 1990 ben ik op Merlijn als leerkracht begonnen. Ik heb hier tot 2006 in diverse groepen gewerkt. Eerst fulltime en later parttime. Van 2006 tot 2014 heb ik als ambulant begeleider gewerkt. In die periode heb ik leerkrachten begeleid die leerlingen met een motorische beperking in de klas hadden of leerlingen die langdurig ziek waren. Tijdens die periode had ik weinig direct contact met leerlingen. Ik heb dat als een gemis ervaren. Toen ik de kans kreeg om weer als leerkracht op Merlijn te gaan werken heb ik die kans aangenomen. Op dit moment werk ik samen met Sandra in de onderbouw. Omdat ik op de Maaspoort woon kun je mij hier ook regelmatig tegenkomen. Ik woon hier samen met Hans. Wij hebben een tweeling waarvan 1 dochter nog thuis woont en dit jaar gestart is op de PABO. Onze andere dochter studeert gezondheidswetenschappen in Maastricht en zit sinds een jaar op kamers. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, hardlopen, golfen of knutselen. Wij gaan graag op vakantie in een land waar het mooi weer is, bergen zijn om te wandelen, de zee om te ontspannen, lekker eten en een lekker kopje cappuccino, Italië behoort dan ook tot onze favorieten.  Als er nog tijd over is lees ik graag een boek.

Even Voorstellen: Jennifer

Mijn naam is Jennifer Raps-Ruiter, 33 jaar, en ik woon samen met mijn man Bjorn en onze zoon Antwan in Drunen. We wonen met veel plezier in Drunen.

Ik ben in Delfzijl opgegroeid en heb in Groningen de PABO gedaan. Na de PABO heb ik nog Master-Sen gedaan om kinderen met leerproblemen nog beter te kunnen helpen.

Ik ben begonnen op Montessorischool de Wiek in Drunen. Hier heb ik de passie voor het Montessori onderwijs ontwikkeld. In mijn eerste jaar als juf heb ik de opleiding voor Montessori leerkracht gedaan. Een hele verrijking. Hier heb ik zo’n zes jaar gewerkt.

Nu werk ik zo’n 4 jaar met veel plezier op Merlijn in de groepen 3-4-5. De kinderen en de manier van werken geven mij voldoening. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich verder ontwikkelen. Daarnaast werk ik met veel plezier in de OR. Ik vind het erg leuk om de spil tussen ouders en het team te zijn.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lezen, te knutselen en leuke dingen te doen met mijn man en zoon. Zo gaan wij regelmatig wandelen en met ons abonnement naar de Efteling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De foto's zijn gemaakt door: Monya el Aouat