Stel cookie voorkeur in

Directeur

Mijn naam is Janneke van de Laar en ik werk sinds augustus 2014 op Merlijn. Na elf jaar in Amsterdam gewoond te hebben, werd het in 2010 tijd om terug te gaan naar mijn Brabantse roots. Sindsdien woon ik in Den Bosch, samen met Michiel en onze kinderen Puck, Abel en Lorijn.  
 
Mijn loopbaan in het onderwijsveld is als orthopedagoog begonnen. Het contact met kinderen vond ik echter te vluchtig en daarom heb ik als zij-instromer de PABO gedaan. Daarna heb ik 12 jaar in een combinatie van functies en taken, maar altijd ook als leerkracht, op allerlei typen scholen gewerkt. De laatste jaren heb ik vol overtuiging voor de montessorivisie gekozen en gun elk kind dan ook om op een montessorischool te zitten. Zo ook onze eigen kinderen,  want die komen ook naar Merlijn.. :)  
 
Inmiddels heb ik de kans gekregen om als directeur aan de slag te gaan. Een ideale combinatie van persoonlijk en intensief contact met team, kinderen en ouders en het leidinggeven aan Merlijns ontwikkelproces vol onderwijskundige uitdagingen en vernieuwingen; het is genieten om op die manier te mogen werken aan alles wat een moderne montessorischool te bieden heeft.