Stel cookie voorkeur in

Basketbaltoernooi

Op 15 Oktober gingen Biao ,Rijk, Mats, Yorick en Jesse C.naar het basketbaltoernooi in de Maaspoorthal.

We gingen op de vroege ochtend naar Flik Flak, de vader van Yorick wat onze leider voor die dag. We moesten een team van 3 t/m 5 spelers hebben,  daarom moesten we wissels hebben.

De dag begon met een cursus van de coach van het tweede van New Heroes. We leerden de Bounchpass Chespass en nog veel meer.  Daarna gingen we een wedstrijdje schieten doen. Wie het meest gescoord had! Wij hadden 19 punten gescoord en de winnaars hadden 21 punten gescoord. Toen begonnen de wedstrijdjes, maar wij waren niet meeteen aan de beurt. Dat was wel jammer. Maar uiteindelijk mochten we dan ons eerste wedstrijdje spelen die we hadden gewonnen met 0-4.  Biao was de topscorer. Toen moesten we weer wachten tot de wedstrijdjes van de andere kinderen weer waren afgelopen en toen mochten wij weer spelen. Die wedstrijd hadden we ook gewonnen met 2-6,  maar die kinderen waren best wel klein vergeleken met ons.Toen moesten we weer spelen en die hadden we ook weer gewonnen met 2-4.

Toen mochten we weer en die hadden we gewonnen met 4-6. Daarna moesten we weer wachten tot de wedstrijdjes weer waren afgelopen en toen mochten wij weer spelen en die speelden wij gelijk met 0-0. Toen moesten we tegen kinderen waar we al  tegen hadden gespeeld en die wedstrijd hebben we met 2-10 gewonnen. Daarna moesten we wachten tot we te horen kregen of we door waren en dat waren we. Toen gingen we strijden tegen meisjes die echt op basketbal zaten en daardoor hebben we die wedstrijd verloren met 4-0. Wel jammer, maar we waren wel vierde van de negentien en we vonden dat we het goed hadden gedaan. Biao was echt de topscorer van alle wedstrijdjes!  En toen was de prijsuitreiking. We kregen helaas geen prijs alleen de plaatsen 1, 2 en 3 er was ook nog een jongen en die kreeg een basketbal als prijs, dat was omdat hij sportief en goed speelde en daarom kreeg hij die bal. Wel kregen we allemaal tickets voor de wedstrijd New Heroes tegen een ploeg uit Tsjechië op de woensdagavond in de herfstvakantie. Daar zijn we naar gaan kijken. De New Heroes hadden die wedstrijd gewonnen. Het waren twee leuke dagen!

 

geschreven door Yorick en door Mats