Stel cookie voorkeur in

voetbaltoernooi

Onze team bestond uit 7 kinderen. Het toernooi vond plaats bij de Wijboom. Tijdens het spelen moesten we een t-shirt aan waar respect op stond. Voordat een wedstrijd kon beginnen moest iedereen elkaar een hand geven. Aan het einde zeiden we goed gedaan tegen elkaar. Zo bleef de sfeer positief.  We moesten tegen 3 andere teams spelen van scholen uit de buurt.  Als je team speelde met veel respect kon je een groene-kaart verdienen.  De team met de meeste groene kaarten krijgt een beker van respect. Onze team heeft die gekregen, HOERA!!!!!. Ook al lagen we er uit na drie wedstrijden hadden we toch de grootste beker gekregen. Iedere deelnemer kreeg op het eind van de toernooi een zakje snoep van tumtum en een mooie medaille. De beker moet wel terug voor het volgende toernooi. Tijdens het spelen waren er mensen die aan het juichen waren. 

 

De jongen die het panna toernooi had gewonnen heeft een klein showtje gegeven aan de andere deelnemers. Hij koos 3 mensen uit, een meisje een jongen en een vader. Het meisje die gekozen werd was Louise uit onze klas/team. Die mensen moesten proberen een panna te maken bij de jongen. Niemand van ons team is het gelukt om een panna te maken bij de jongen. Iemand in groep 7 is het wel gelukt. Er was ook een opblaas pannakooi. Daar kon je proberen een panna te maken. Als je honger of dorst had was er een tent waar je wat kon halen. Hierdoor bleef je lekker actief.

 

Het was leuk omdat we lekker bezig waren en we konden lekker rennen. Er werd ook leuke muziek gedraaid. De muziek zorgde voor een fijne sfeer. Het ontmoeten van andere kinderen van die andere scholen maakte het ook leuk. Normaal gesproken zouden wij die nooit tegenkomen maar door het toernooi wel.

 

Doe ook mee volgende keer. Het is zeker van herhaling vatbaar. 

 

Getyped door: Balder 

Bedacht door: Louise en Jim