Stel cookie voorkeur in

Acties

Goede doelen

De hele school heeft meegedaan aan actie voor goede doelen. Iedere klas had een eigen doel gekozen. We deden dan allemaal klusjes die iedere klas zelf mocht bedenken. De klusjes hoefden helemaal niet groot te zijn. Je kon zelf klusjes thuis doen en er dan een foto van maken en het op school laten zien of je deed met de hele klas een grote klus. Als alle kinderen uit de klas dan een klusje hadden gedaan, dan kreeg de hele klas 30 euro omdat de school 30 jaar bestaat. En dan gaat dat geld naar het goede doel dat de klas gekozen had.

Wij hebben in de klas ervoor gekozen dat ieder kind thuis een klus doet en hier een foto van maakt en stuurt naar de juf. Ook hebben we een klassenactie. We doen nog een week langer op voeten en fietsen. We hebben ervoor gekozen ons geld te geven aan Save the children. 

En binnenkort komt er ook nog een grotere actie en dan komt er een sponsorloop. Hier krijgen we nog informatie over.

Op voeten en fietsen

4 keer per jaar gaan we op voeten en fietsen. Omdat het goed voor het milieu. Elke juffrouw houd dan bij in elke klas hoe vaak elk kind met de fiets, lopend of met de auto is geweest. Meestal is het dat op maandag meer mensen met de auto dan met dan op alle andere dagen, want dan weten we nog niet dat het op voeten en fietsen is. Het duurt van maandag tot vrijdag. Als op voeten en fietsen voorbij is dan is er een wisselbeker voor de klas die het meest op de voeten en fietsen is en deze keer is dat  BB1 en BB2. Het is nog nooit eerder geweest dat het een gedeelde eerste plaats was, dus deze keer is extra bijzonder.

Door Karlijn