Stel cookie voorkeur in

Week van de Mediawijsheid

Het was vorige week de week van de Mediawijsheid. Toen deed de bovenbouw allerlei activiteiten over mediawijsheid. Die activiteiten waren games over hoe je moet omgaan met alle media, je kon die game ook thuis spelen.

 

Zo speel je de game.

Om de game te spelen moet je Mediamasters* intypen dan moet je meestal op de bovenste link klikken. En dan krijg je een scherm met 4 tieners. Daarboven staan een paar dingen en dan moet je klikken op speel de game of Mediamasters extra. Als je op speel de game klikt dan moet je je e-mailadres en zo inloggen maar dit is voor leerkrachten. Vorige week hebben wij elke dag, behalve donderdag, een onderdeel van de game van de week van de Mediawijsheid gespeeld. Als je op mediamasters extra klikt kan je kiezen tussen best veel spellen die je kan doen zo kun je Bits verdienen voor je klas (als het goed is heeft elke klas een code die je moet invoeren).

 

Scholen.

Veel scholen deden mee aan mediamasters en allemaal wilden ze de prijs winnen, maar er kon er maar één de winnaar zijn. Onze klas heeft niet gewonnen :-( 

 

*https://www.mediamasters.

 

Door: Kasper en Gerben!