Stel cookie voorkeur in

Hunebed

We heben een hunebed ge maakt bij kosmische klas van steen een zand en klei en touw  en   grond. Het werd een gat in het midden en het is een begrafenis.  

Mees en Esmee

 

Ellert en Brammert

Ellert en Brammert waren twee reuzen. Ze hebben een uitvinding gemaakt. De uitvinding; ze hadden touwen over het hele veld gedaan. En opeens viel een meisje op het touw. Tringelingeling, toen ging de bel. En dat meisje moest alles voor de reuzen doen. 7 jaar moest ze het doen en ze had er genoeg van. En toen zei Ellert dat ze zijn baard moest scheren en toen viel hij in slaap. Het meisje ging met het scheerapparaat in zijn nek en Ellert ging dood.

Toen ging ze weg en toen kwam Brammert. Brammert zag dat Ellert dood was. Hij wist opeens dat het meisje het had gedaan. Hij werd boos. Brammert ging rennen achter het meisje met een bijl. Hij was bij de stad waar het meisje woonde. HIj gooide de bijl om het meisje dood te maken. Maar de bijl bleef in de deur hangen. Het meisje was veilig thuis. Brammert kon niet meer tegen zijn verlies en toen ging hij dood.

Nynke en Luca