Kindcentrum Maaspoort

Montessorischool Merlijn vormt samen met basisschool De Bron en kinderopvang Het Kinderspeelkasteel een kindcentrum: Kindcentrum Maaspoort. Gezamenlijk verzorgen wij onderwijs en opvoeding voor kinderen van nul tot dertien jaar.

Waar staan we voor?

Uw kind is in beeld

Doordat wij als drie verschillende organisaties nauw samen werken binnen het Kindcentrum, staat uw kind in ons Kindcentrum centraal. Wij begeleiden uw kind van jongs af aan tot jongvolwassene, en bieden uw kind de nodige ondersteuning vanuit ons eigen werkveld. Uw kind is in beeld doordat wij elkaar kennen en gezamenlijke activiteiten afstemmen en organiseren.

We behouden ieder onze eigen identiteit

Het is een pluspunt dat wij als samenwerkende organisaties wel ieder onze eigen identiteit behouden. Op die manier smelt je niet samen tot één geheel, maar delen we in elkaars voordelen en benutten we de krachten en verschillen waar mogelijk. We houden onze eigen kernwaarden en onze eigen identiteit als basisschool en kinderopvang. Bij ons is altijd iets te kiezen!

Samen sterk door onderlinge verschillen

Omdat wij als individuele organisaties gaan samenwerken, komen kinderen met veel verschillende en afwisselende activiteiten in aanraking. Wij ondersteunen elkaar hierin als organisatie, leren van elkaar en ontwikkelen daarnaast ook samen themagerichte activiteiten. Op deze manier koken we bij elkaar in de keuken en creëren we het meest uitgebreide aanbod voor uw kind. Omdat wij samenwerken, bieden wij de kinderen nog het meeste voordeel, namelijk rust, een vertrouwde omgeving en een goede doorgroei mogelijkheden.